Uros Urosevic este senior manager și consultant profesional, cu o vastă experiență în industria ospitalității, afaceri cu ridicata, marketing de marcă și managementul clienților în filiala HoReCa.
Uros Urosevic este, de asemenea, unul dintre cei mai respectați bucătari sârbi și este primul bucătar din Serbia care a fost admis în cea mai prestigioasă asociație culinară - World Master Chefs Society. În cariera sa, a fost membru al juriului la numeroase concursuri culinare ca judecător culinar internațional. La competiții internaționale de prestigiu a câștigat numeroase premii, atât individual, cât și cu echipele pe care le-a condus. În prezent este membru de onoare al mai multor asociații de bucătari din întreaga Europă. A lucrat în mai multe hoteluri și restaurante și a câștigat experiență în toate funcțiile de lucru. El conducea Centrul METRO Horeca Serbia, cel mai modern centru pentru organizarea de evenimente și instruire pentru profesioniștii din domeniul ospitalității. De asemenea, a ocupat cu succes o funcție de Manager de grup țintă pentru clientul HoReCa în compania METRO Cash & Carry.
A fost profesor didactic asociat și lector la Școala Superioară de Afaceri de Studii Profesionale din Leskovac.
În prezent, este președinte al capitolului sârb la World Master Chefs Society, co-fondator al Asociației Master Chef din Serbia și fondator al Euro-toques Serbia. Uros Urosevic este membru al juriului profesionist de la International Taste Institute (ITI) din Bruxelles.
Este pasionat de mâncare și vin, servicii de ospitalitate și educație, fiind șI deosebit de implicat și atașat față de munca umanitară și acțiunile la care a participat, inițiat sau organizat.