Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

no description of image found.

Blog


Image for the article named Trip around the world through the festive table

Trip around the world through the festive table

The 2020 year has brought us many challenges and changes. We have successfully overcome some of them, with some we are still struggling with, and some we have fully accepted and get used to it.

Articles and events / Thu, Dec 31, 2020

 Read more 

Image for the article named Soft Skills, „Hospitude” și Ospitalitatea Afectivă

Soft Skills, „Hospitude” și Ospitalitatea Afectivă

Când întrebăm recrutorii operatorilor hotelieri de top, „Care este cel mai important atribut pe care ar trebui să-l aibă un tânăr absolvent al unei școli de management hotelier?”, cu toții sunt de acord că soft skill-urile se află în fruntea listei abilităților pe care trebuie să le dețină viitorii angajați. Managerii seniori ai industriei ospitalității sunt de acord. Dar din ce în ce mai mult, devenim conștienți că nu doar industria ospitalității are nevoie de aceste soft skill-uri, pentru a deveni mai competitivă și a crește calitatea serviciilor oferite, ci și alte industrii care nu se află neapărat în conexiune cu ospitalitatea. 

Articles and events, Selected / Tue, Dec 15, 2020

 Read more 

Image for the article named Modelarea viitorului ospitalității - Raportul Lausanne, Perspectiva 2030

Modelarea viitorului ospitalității - Raportul Lausanne, Perspectiva 2030

Momentele financiare provocatoare, precum cele actuale generate de pandemia COVID-19, sunt, de asemenea, o oportunitate de a face o analiză obiectivă a trecutului și de a planifica viitorul. 

Pe baza expertizei Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), „Raportul Lausanne, modelarea viitorului ospitalității - Perspectiva 2030” descrie mediul viitor al industriei hoteliere și explică interacțiunea dintre diferiții factori globali ai schimbării. 

Articles and events, smallSelected / Wed, Dec 9, 2020

 Read more 

Image for the article named Cariera în ospitalitate rămâne o alegere inspirată!

Cariera în ospitalitate rămâne o alegere inspirată!

Te afli în căutarea unui job care să îți aducă multe satisfacții și o poziție pe măsura așteptărilor tale ? Te gândești să începi o carieră în industria ospitalității și totuși nu ești convins(ă) de acest traseu profesional? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, ai ajuns în locul potrivit!

Articles and events, Popular, smallSelected / Thu, Nov 19, 2020

 Read more 

Image for the article named Interviu cu Ray F. Iunius, CEO WEG, pentru Radio România Actualități, ‘Oameni care mișcă România’ – cu Ruxandra Săraru

Interviu cu Ray F. Iunius, CEO WEG, pentru Radio România Actualități, ‘Oameni care mișcă România’ – cu Ruxandra Săraru

Un om, cu 'O' mare, care s-a întors în România să întoarcă ce a învățat, să întoarcă cu sufletul și nu să ia, ci să aducă... este domnul profesor Ray Iunius, un nume de marcă în ceea ce privește industria ospitalității internaționale.

Interview, Press room / Thu, Nov 19, 2020

 Read more 

Image for the article named Hospitality Inspires - interviu Milica Markovic

Hospitality Inspires - interviu Milica Markovic

Milica Markovic a absolvit studiile în cadrul prestigioasei școli hoteliere EHL. Este director general și inițiator al proiectului turistic Week & Urban Resort din Coreea. Fire sociabilă și mare iubitoare de călătorii, Milica n-a regretat nicio secundă alegerea pe care a făcut-o cu ani în urmă, când a hotărât să își construiască o carieră impresionantă în domeniul ospitalității.

Interview / Mon, Sep 7, 2020

 Read more 

some pictures of ohma campus

no description of image found.

Follow us

 
Oradea

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Belgrade

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Abonați-vă la newsletter

pentru ultimele noastre noutăți

 

 

Newsletter:

 

winsedswiss logo

 

copyright Copyright 2021  

Website & data hosted and managed by winsedswiss education group (WEG) SA