În educație, oamenii noștri fac diferența în ceea ce privește calitatea educației pe care o primesc elevii. Ghidați de valorile noastre, prin încredere, creativitate, respect, integritate și responsabilitate, noi, ca echipă winsedswiss, oferim o atitudine impecabilă și excelența serviciilor, sub semnul profesionalismului și eleganței.
Suntem dedicați dvs. și muncii dvs., suntem aici spre a vă ajuta să explorați piața ospitalității, să identificați oportunități, pentru un sucees viitor.
Vă invit să cunoașteți echipa noastră, mai jos.
Christine Schillings
Chief Executive Officer winsedswiss Romania
CEO winsedswiss Romania, she is an internationally renowned manager in the hospitality industry, with over 30 years of experience in this field. In addition to the business area, she has invested a lot of energy in professional training, being specialized in leadership courses for future managers.
Ruxandra Balica
Coordonator Vocational Education and Training winsedswiss Romania, Formator ohma
An explorer and inquisitive by nature, Ruxandra always researches ways to push the envelope in the hospitality industry, thanks to her experience of over 10 years in 4 and 5 star hotels and a solid foundation for delivering premium services in hospitality.
Goran Vulovic
F&B Trainer
Cu aproape 20 de ani de experiență în alimente și băuturi, a participat la mai multe proiecte de deschidere a hotelurilor, precum și la stabilirea tendințelor pe piața ospitalității. În plus față de ospitalitate, a lucrat la dezvoltarea produselor de ospitalitate pentru Metro Cash & Carry, unde a excelat în poziționarea produselor pentru bucătăria asiatică, precum și a produselor private cu lebel (Metro chef, Metro profesional).
Adina Mățăuan
Manager proiect winsedswiss România, Formator ohma
Adina Mățăuan is an Ohma Trainer for Hotel Administration. As a child, she remembers with pleasure that she had a fascination for the hospitality industry and for what happens beyond the visible part of the interaction with guests, employees, customers.
Adina presents the advantages that choosing a school like ohma offers you or what means this diploma in hospitality.
Ionuț Platon
Manager Regional Brasov winsedswiss Româmia, Formator ohma
Ionuț Platon started working in the hotel industry in 2008 as a bellboy, then as he gained more experience in the field, he held various positions also being General Manager. Due to his passion for tourism, he has also developed a business consisting in organizing tours and private trips in Transylvania.
Uroš Urošević
Chief Executive Officer winsedswiss Serbia
Uros Urosevic este senior manager și consultant profesional, cu o vastă experiență în industria ospitalității, afaceri cu ridicata, marketing de marcă și managementul clienților în filiala HoReCa.
Este pasionat de mâncare și vin, servicii de ospitalitate și educație, fiind șI deosebit de implicat și atașat față de munca umanitară și acțiunile la care a participat, inițiat sau organizat.
Miki Mitrovich
Executive Advisor winsedswiss Serbia
Miki Mitrovich colaborează cu clienții săi pentru a crea o metodă care să permită companiilor să dezvolte, să adopte și să îmbrățișeze o cultură orientată spre client, centrată pe a fi cea mai bună posibilă. Miki crede cu tărie în alinierea prestării serviciilor cu rezultatele dorite ale conducerii. Ea conduce rezultatele folosind combinația de dezvoltare a abilităților și coaching pentru a optimiza achiziția clienților, reducerea churn și poziționarea serviciului ca un avantaj competitiv.
Milos Pesic
Hotel Administration Trainer
Milos Pesic has extensive experience in hospitality as he started in the F&B department, moved through the Front office before taking Hotel GM position. Working in international chains and independent hotels, destination hotels, and city hotels enabled him to have a wide knowledge and understanding of hotel operations.
George Baciu
Culinary Trainer.
Chef George Baciu are experiență în poziții de Sous Chef, Executive Chef, Consultant Gastronomic, dobândită în lanțuri hoteliere de 4 și 5 stele și ne împărtășește în fiecare zi din secretele lui din arta culinară, aratăndu-ne că vocația întâlnește excelența, atunci când este însoțită de pasiune!
Novak Fidanovic
Culinary trainer
Novak Fidanovic started working in the kitchen in 1996 at the Edgewood Country Club, River Vale, USA and after just two years became Chef de Partie. After graduating from college, he became a chef and moved to Florida where he worked at the Mar-A-Lago club Palm beach, Florida, which is owned by Donald Trump. He participated in the preparation of the celebration for the Super ball party for 4000 guests after which he was appointed Sous Chef but soon returned to Edgewood Country Club as Chef de Cuisine.
Prof. Ray F. Iunius, PhD
Chief Executive Officer winsedswiss education group
Author of various academic and professional articles published by journals in the management of services, technology, and innovation. Professor Dr Ray F. Iunius is the founder of the Ecole hôtelière de Lausanne Institute of Technology and Entrepreneurship (EHLITE), the Institute for Innovation and Entrepreneurship (INTEHL), the Students Business Projects (SBP), the EHLITE magazine, and the Chair of Innovation Paul Dubrule.
Ray is today CEO of winsedswiss education group (WEG) SA, an integrated group of educational institutions comprising professional and vocational programs, soon universities and post-secondary education schools in the service industry.
Radu Szekely
Director Educațional și Director General Adjunct winsedswiss education group Elveția
Educational Director and Deputy CEO WEG (winsedswiss education group)
With a vast experience in education for over 20 years, first in Romania, then most of the time in Finland and France. Radu has trained teachers in various countries through programs funded by the European Commission. He has conducted studies at European level on the impact of continuous professional education of teachers and for identifying ways to ensure the transfer of good practice across the European Union.
Abonați-vă la newsletter
pentru ultimele noastre noutăți