Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Certificatul Advanced

Culinary Professional Diploma

Avantaje

Vei dobândi competențele necesare pentru a-ți asuma un rol de supraveghere, de unde poți înțelege și mai bine modul în care se gestionează o bucătărie, cofetărie, sau patiserie. Acest program se va încheia cu un stagiu de practică de 3 luni.

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

Cursuri

no description of image found. Tehnici culinare avansate (teorie)

no description of image found. Tehnici culinare avansate (aplicații practice)

no description of image found. Tendințe gastronomice și inovație

no description of image found. Gestiunea bunurilor și inventar

no description of image found. Concepte de hoteluri și restaurante

no description of image found. Excelența în servirea clienților

no description of image found. Principii de administrare a bucătăriei

no description of image found. Crearea meniului și controlul costurilor

no description of image found. Engleză de afaceri

 

Resurse, echipament și spații de lucru

no description of image found. Săli de clasă echipate multimedia

no description of image found. Laborator de informatică

no description of image found. Bibliotecă și servicii de imprimare

no description of image found. Bucătărie-școală interactivă

no description of image found. Spații de depozitare și zonă de recepție 

no description of image found. Laborator interactiv pentru aplicații F&B 

no description of image found. Internship într-un hotel partener

Resurse educaționale

Toate materialele didactice sunt create de EHL pe baza unor manuale de referință. Materialele sunt accesibile în format digital, prin accesarea platformei de învățare.

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Modulul VET by EHL Intermediate sau minim 3-5 ani de experiență în domeniu

Dovada cunoștințelor de limba engleză

Înscrieri

Ohma Oradea: în curând

 

Culinary

18 luni – 3 certificate – o diplomă

no description of image found.  Participând la acest program de diplomă, dobândești competențele și cunoștințele necesare pentru a lucra exact ca un Chef, în condiții de deplină operativitate, în bucătărie, respectând standardele asociate unor operațiuni culinare de primă clasă.

no description of image found.  La finalul programului de diplomă, vei reuși să înțelegi mai bine modul de gestionare a unei bucătării și instrumentele care sunt folosite de profesioniștii din domeniu.

no description of image found.  Dacă vei finaliza cu succes toate cele trei niveluri ale programului vei fi capabil să îți asumi roluri de supraveghere în operațiuni de bucătărie sau vei putea activa independent. Conținutul cursului este raportat la cadrul de competențe profesionale pentru bucătari/cofetari/patiseri din Elveția.

no description of image found.  Mai mult, la sfârșitul programului vei stăpâni noțiuni pe care le-ai parcurge în cadrul unor traininguri individuale de tipul: curs bucătar, curs patiser, curs cofetar. Vei putea, astfel, să obții un loc de muncă în hoteluri și restaurante de cinci stele, oriunde în lume.

Alte certificate

Certificatul  Foundation

(debutant)

 

Avantaje

Acordarea acestui prim certificat atestă că ți-ai însușit abilitățile de bază necesare pentru a lucra într-o bucătărie, cofetărie, sau patiserie, în condiții de deplină operativitate, care vor fi apoi consolidate într-un stagiu de practică de 3 luni.

 

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

 

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 16 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Dovada cunoștințelor de limba engleză

 

Află mai multe

Certificatul  Intermediate

(inițiat)

 

Avantaje

Odată ce ai dobândit abilitățile necesare pentru a activa în mod independent în bucătărie, cofetărie sau patiserie, vei descoperi diferite tipuri de gastronomii și operațiuni aferente. Acestea vor fi apoi consolidate în cadrul unui stagiu de practică de 3 luni.

 

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

 

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Modulul VET by EHL Foundation sau minim un an de experiență în domeniu

Dovada cunoștințelor de limba engleză

 

Află mai multe

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

index

location_on

Calea Armatei Române 1F
410087 - Oradea, Roman

call

+40 756 023 928

Let's Stay in Touch

Subscribe to our newsletter

 

Newsletter:

Follow Us

Facebook ohma Instagram  Linkdin  Youtube

copyright Copyright 2020
Website & data hosted and managed
by winsedswiss education group (WEG) SA

EN RO SR