Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

no description of image found.

Ce este ohma?

Cine suntem noi si ce facem?

ohma by winsedswiss este un promotor al excelenței în educație, scopul nostru fiind acela de a  asigura o educație solidă de specialitate care să le ofere tinerilor oportunități nesfârșite pentru a excela în cariera aleasă în domeniul ospitalității și a evolua, astfel, în viață.

Promisiunea noastră este susținută de parteneriatul dintre Winsedswiss Education Group (WEG) și EHL Group, care include Ecole hôtelière de Lausanne, universitatea de ospitalitate cotată ca fiind Nr. 1 la nivel mondial.

Instituțiile de învățământ și-au unit forțele pentru a oferi un program de educație și formare profesională (VET) care conduce la o diplomă profesională licențiată de EHL.

Furnizat în România și Serbia prin academiile de management hotelier vocațional ohma by winsedswiss, programul VET by EHL reprezintă o șansă pentru ca studenții să își adauge în CV o diplomă recunoscută la nivel internațional în domeniul ospitalității, fără a fi nevoiți să studieze în afara țării.

Oferta noastră educațională constă într-un model mixt de formare a abilităților bazat pe cadrul elvețian de competențe. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente modele de educație din lume, caracterizat printr-o abordare concentrată pe rezultatele învățării și o structură orientată către competențele dezvoltate prin aplicarea curriculumului.

no description of image found.

Ne-am propus să creăm un impact pozitiv în viețile oamenilor, în comunitate și în industria ospitalității. Ne dorim să fim alături de studenții noștri, atât pe parcursul studiilor, cât și după absolvire, când va fi momentul să se dezvolte și să devină antrepenori sau angajați profesioniști desăvărșiți și fericiți, urcând o treaptă nouă în viață.Iar noi îi vom acompania pe tot parcursul vieții, vom fi familia lor, în cadrul căreia își vor găsi vocația, deoarece ospitalitatea nu este doar un concept, ci o vocație care te aduce în povestea de viață a altor oameni. Să urmezi o carieră din vocație, înseamnă, până la urmă, să fii fericit. Studenții noștri vor fi echipați cu abilități unice, instructorii care vin din această industrie fiind dornici să împărtășească din pasiunea și tehnicile lor. Și nu ne vom limita doar la partea pură de învățare, ci îi vom pregăti să fie olimpici în relațiile umane, în viață și în tot ceea ce vor întreprinde. 

no description of image found.

Passion

- hospitality is the way of life for all our team members, which cultivates trust, generosity and brings uplifting experiences

no description of image found.

Creativity

- ohma’s graduates are creative thinkers, with an innovative approach, who contribute to the sustainability of the business environment

no description of image found.

Leadership

- we train our students to become the future leaders of the reshaped hospitality world, taking part in this industry’s transformation

Hospitude

- we develop hospitality attitude, that is first-class standards of Swiss hospitality and excellent attitude

no description of image found.

Aptitude

- we encourage you to discover your talent and vocation, mix your skills with passion and turn them into excellence Creativity

Our values

 

no description of image found. 

Many people dream of a career in the fascinating world of hospitality. More dream of working with people rather than alone in an office or with machines. Even more dream of a job where they never get bored. But only a few have the chance to get all these. You do now: starting with ohma by winsedswiss!
In ohma’s house of learning, we will write together a new chapter of your unique story. Your enthusiasm, your joy of working in a team and with people, your ambition to be No. 1 will move you very far.

Reputația noastră

 

 

no description of image found. 

Programul nostru VET by EHL este licențiat de EHL, clasată drept cea mai bună universitate din lume în managementul ospitalității. Întrucât suntem parte a Alianței EHL, povestea voastră va deveni astfel parte a poveștii seculare a ospitalității elvețiene, care a oferit unii dintre cei mai buni profesioniști din lume și care include aproximativ 25.000 de alumni.

   
no description of image found. 

Tinerii adulți au nevoie de mentori și valori de calitate care să-i ghideze, motiv pentru care colaborăm cu profesioniști în domeniul ospitalității și al educației, oameni pasionați de munca lor, a căror generozitate și dedicare au devenit modul lor de viață.

   
no description of image found. 

ohma a stabilit parteneriate cu hoteluri și restaurante de prestigiu. Indiferent de traiectoria profesională aleasă, veți obține experiența serviciilor exclusive la standarde internaționale și veți deveni unul dintre cei mai buni specialiști din industria ospitalității.

 

no description of image found. 

Hospitality is by excellence the full expression of generosity, kindness, openness towards people, and their needs. It is one of the most surprising paths of evolution, exploration, and fulfillment. This industry, so vast and complex, advances in an extraordinary rhythm, offering its professionals infinite opportunities to excel in their career and to reach ambitious targets, especially when these are founded on solid specialised education.

Pașaportul vostru spre cariera internațională în ospitalitate

 

 
no description of image found. 

Odată ce i-am primit pe studenți în academiile ohma, ei devin parte a familiei winsedswiss și a comunității de absolvenți a EHL.

   
no description of image found. 

Elevii ohma sunt beneficiarii serviciilor integrate oferite de winsedswiss talent. Studenții vor primi consiliere în carieră încă de la faza de învățare până la integrarea pe piața muncii, beneficiind de potențiale locuri de muncă și stagii de practică.

   
no description of image found. 

Angajamentul nostru este de a-i sprijini în explorarea pieței regionale în domeniul ospitalității, de a valorifica oportunități și a atinge succesul.

Choose to study in one of our educational institutions

no description of image found.

no description of image found.

some pictures of ohma campus

no description of image found.

Follow us

 
Oradea

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Belgrade

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Abonați-vă la newsletter

pentru ultimele noastre noutăți

 

 

Newsletter:

 

winsedswiss logo

 

copyright Copyright 2021  

Website & data hosted and managed by winsedswiss education group (WEG) SA