Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Bucătar, cofetar, patiser

Culinary Professional Diploma

18 luni – 3 certificate – o diplomă

no description of image found.  Participând la acest program de diplomă, dobândești competențele și cunoștințele necesare pentru a lucra exact ca un Chef, în condiții de deplină operativitate, în bucătărie, respectând standardele asociate unor operațiuni culinare de primă clasă.

no description of image found.  La finalul programului de diplomă, vei reuși să înțelegi mai bine modul de gestionare a unei bucătării și instrumentele care sunt folosite de profesioniștii din domeniu.

no description of image found.  Dacă vei finaliza cu succes toate cele trei niveluri ale programului vei fi capabil să îți asumi roluri de supraveghere în operațiuni de bucătărie sau vei putea activa independent. Conținutul cursului este raportat la cadrul de competențe profesionale pentru bucătari/cofetari/patiseri din Elveția.

no description of image found.  Mai mult, la sfârșitul programului vei stăpâni noțiuni pe care le-ai parcurge în cadrul unor traininguri individuale de tipul: curs bucătar, curs patiser, curs cofetar. Vei putea, astfel, să obții un loc de muncă în hoteluri și restaurante de cinci stele, oriunde în lume.

Metodologia de învățare

Modul de predare

Metodologia include o combinație de învățare bazată pe asimilare de cunoștințe și dezvoltare de abilități. Accesul la informație va fi facilitat prin intermediul unei platforme dedicate. Cunoștințele de bază obținute în format digital vor fi apoi consolidate la clasă prin activități de învățare activă, organizate de un facilitator. Ședințele practice dirijate de un bucătar profesionist într-o bucătărie-școală cu restaurant vor transforma dobândirea competențelor, într-o activitate simplă și plăcută. De asemenea, procesele și standardele de operare vor fi distribuite digital, astfel încât să ai acces constant la acestea pentru revizuire și învățare permanentă.

Certificatul  Foundation

(debutant)

 

Avantaje

Acordarea acestui prim certificat atestă că ți-ai însușit abilitățile de bază necesare pentru a lucra într-o bucătărie, cofetărie, sau patiserie, în condiții de deplină operativitate, care vor fi apoi consolidate într-un stagiu de practică de 3 luni.

 

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

 

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 16 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Dovada cunoștințelor de limba engleză

 

Află mai multe

Certificatul  Intermediate

(inițiat)

 

Avantaje

Odată ce ai dobândit abilitățile necesare pentru a activa în mod independent în bucătărie, cofetărie sau patiserie, vei descoperi diferite tipuri de gastronomii și operațiuni aferente. Acestea vor fi apoi consolidate în cadrul unui stagiu de practică de 3 luni.

 

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

 

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Modulul VET by EHL Foundation sau minim un an de experiență în domeniu

Dovada cunoștințelor de limba engleză

 

Află mai multe

Certificatul  Advanced

(profesionist)

 

Avantaje

Vei dobândi competențele necesare pentru a-ți asuma un rol de supraveghere, de unde poți înțelege și mai bine modul în care se gestionează o bucătărie, cofetărie, sau patiserie. Acest program se va încheia cu un stagiu de practică de 3 luni.

 

Durata cursului

no description of image found. 3 luni teorie și aplicații practice în campus

no description of image found. 3 luni practică într-o unitate de producție

 

Condiții de înscriere

Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului

Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului

Modulul VET by EHL Intermediate sau minim 3-5 ani de experiență în domeniu

Dovada cunoștințelor de limba engleză

 

Află mai multe

Alte programe

Hotel Administration

Professional Diploma

cursuri administrație hotelieră VET by EHL

Administrație Hotelieră
Profesionist

Administrație Hotelieră
Inițiat

Administrație Hotelieră
Debutant

Află mai multe

Rooms Division

Professional Diploma

cursuri recepționer - VET by EHL

Recepție și servicii conexe cazare
Profesionist

Recepție și servicii conexe cazare
Inițiat

Recepție și servicii conexe cazare
Debutant

Află mai multe

Food & Beverage Services

Professional Diploma

no description of image found.

Barman, ospătar, barista, somelier
Profesionist

Barman, ospătar, barista, somelier
Inițiat

Barman, ospătar, barista, somelier
Debutant

Află mai multe

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

index

location_on

Calea Armatei Române 1F
410087 - Oradea, Roman

call

+40 756 023 928

Let's Stay in Touch

Subscribe to our newsletter

 

Newsletter:

Follow Us

Facebook ohma Instagram  Linkdin  Youtube

copyright Copyright 2020
Website & data hosted and managed
by winsedswiss education group (WEG) SA

EN RO SR