Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Frequently Asked Questions

 

Așteptăm la centrele educaționale ohma by winsedswiss persoanele de peste 16 ani, interesate să obțină o calificare în domeniul ospitalității sau în orice alt domeniu al serviciilor care situează clientul și nevoile sale în centrul activității.
Vârsta minimă împlinită la momentul începerii cursurilor pentru Modulul Foundation din programul VET by EHL este de 16 ani, însă, pe lângă vârsta minimă, o altă condiție obligatorie este absolvirea învățământului obligatoriu (10 clase în România).
Pentru a obține diploma de studii postliceale recunoscută de Ministerul Educației și Cercetării din România este obligatorie absolvirea liceului, cu sau fără diplomă de bacalaureat, la momentul finalizării studiilor.
Da, puteți opta pentru înscrierea la programul de Diplomă Profesională, care include toate cele trei module. Astfel, veți putea obține, pe lângă diploma recunoscută de École hôtelière de Lausanne și o diplomă de studii postliceale nivel 5.

Programul VET by EHL poate fi parcurs de către persoanele care au promovat învățământul obligatoriu, respectiv minimum 10 (zece) clase. Pentru a obține diploma de studii postliceale emisă de Ministerul Educației și Cercetării din România, este necesar să aveți studiile liceale încheiate la momentul finalizării cursurilor, însă nu este obligatoriu să fi obținut diploma de bacalaureat (cursurile liceale pot fi finalizate în timpul studiilor la ohma by winsedswiss).

În situația în care veți opta pentru echivalarea anului pregătitor la École hôtelière de Lausanne, veți avea nevoie și de diploma de bacalaureat.

Cursurile educaționale derulate la Oradea Hospitality Management Academy se vor desfășura în limba engleză, prin urmare este necesar ca studenții noștri să aibă minimum nivelul B2 de cunoaștere. Curriculumul VET by EHL conține și cursuri de limba engleză integrate, așadar cursanții își vor putea dezvolta abilitățile și vor putea obține un certificat de competențe în limba engleză la finalul studiilor. Studenții ohma vor beneficia de suporturi de cursuri în limbile engleză și română.
Programul cursurilor ohma by winsedswiss se desfășoară în regim de zi, așadar este necesară prezența la scoală a studentului timp de cinci zile pe săptamână. Totuși, pentru persoanele încadrate pe piața muncii, se va realiza un parcurs individual de învățare și un orar individual, posibil în colaborare cu angajatorul. 
Da, puteți efectua stagiul de practică și în altă localitate/ țară, atât cât va permite situația actuală să călătoriți. 
Menționăm că winsedswiss education group va facilita stagii de practică la nivel național și internațional, pentru cursanții ohma, prin intermediul agenției sale de plasare a forței de muncă, winsedswiss talent.
Întrucât ne dorim să venim în sprijinul cursanților ohma, vom adapta programul de studiu în cadrul unui parcurs individual de învățare, astfel încât să vă puteți continua activitatea profesională.
Banca Transilvania acordă, în regim preferențial, credite de studiu, conform parteneriatului stabilit în acest sens cu winsedswiss education group.
Pentru mai multe informații referitoare la creditul de studii personalizat, vă puteți adresa reprezentantului băncii:
Roxana Criste – Banca Transilvania - Sucursala Oradea
Str. Nufarului, nr.28/E; nr. tel.: +4074579324
De asemenea, cursanții pot opta pentru pensiune completă de masă (trei mese pe zi de luni până vineri) la cantina existentă, indiferent dacă locuiesc sau nu în campus. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate privind aceste facilități.
Cursurile teoretice au loc offline, fiind însoțite de un suport de curs online. Prezența în unitatea de învățâmânt este obligatorie, atât pe durata perioadei de școlarizare destinată acumulării de cunoștințe teoretice, cât și în partea aplicativă. 
În cazul în care restricțiile cauzate de actualul context o impun, programul de formare va avea loc parțial online.
Pentru persoanele încadrate în muncă, se va elabora un parcurs individual de învățare care să permită studierea anumitor module teoretice online.
Diploma VET by EHL poate fi echivalată cu anul pregătitor de la EHL. Astfel, absolventul VET by EHL intră în categoria persoanelor scutite de anul pregătitor pentru Bachelor, la fel ca ceilalți studenți care dețin certificat elvețian de calificare. Totuși, candidatul nu va fi admis automat, ci acesta va trebui să parcurgă procesul de selecție, ca orice alt candidat cu sau fără an pregătitor.
Selecția trainerilor este una foarte riguroasă, bazată pe multiple recomandări și pe o analiză atentă a performanțelor profesionale ale viitorilor angajați. 
De asemenea, pentru a fi încadrat ca instructor ohma by winsedswisss, este necesară parcurgerea unui program specific de pregătire pedagogică, organizat de École hoteliere de Lausanne.

index

location_on

Calea Armatei Române 1F
410087 - Oradea, Roman

call

+40 756 023 928

Let's Stay in Touch

Subscribe to our newsletter

 

Newsletter:

Follow Us

Facebook ohma Instagram  Linkdin  Youtube

copyright Copyright 2020
Website & data hosted and managed
by winsedswiss education group (WEG) SA

EN RO SR