Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Press room


Image for the article named Concurs online DragOradea - regulament

Concurs online DragOradea - regulament

Vin... Dragobetele! Așa că echipa Ohma Oradea dă startul unui super concurs, al cărui premiu este un weekend în doi în orașul Art-Nouveau - Oradea!

1. Scrie un bilețel de dragoste pentru orașul Oradea! Acesta să aibă maxim 700 de caractere și neapărat să înceapă cu formula ,,Dragă Oradea” sau “Dear Oradea”!

2. LIKE paginii de Facebook @Ohma Oradea și FOLLOW pe Instagram: https://bit.ly/2ZmL8ke

Pachetul cuprinde:

- cazare două nopți la un hotel de referință din Oradea

- două cine romantice

- pachet spa & wellness.

Press room / Wed, Feb 17, 2021

 Read more 

Image for the article named Au început înscrierile pentru o serie nouă de cursanți la prima academie de ospitalitate din România licențiată de École hôtelière de Lausanne

Au început înscrierile pentru o serie nouă de cursanți la prima academie de ospitalitate din România licențiată de École hôtelière de Lausanne

Academia de Management în Ospitalitate ohma by winsedswiss din Oradea, școală care funcționează sub licența prestigioasei instituții elvețiene École hôtelière de Lausanne (EHL), anunță înscrierile pentru o nouă serie de cursuri la programele vocaționale destinate persoanelor interesate să urmeze o carieră internațională în domeniul ospitalității. 

 

Press room / Mon, Jan 11, 2021

 Read more 

Image for the article named Interviu prof. Alain Najar – Trends HRB: trendshrb.ro

Interviu prof. Alain Najar – Trends HRB: trendshrb.ro

Informații importante despre industria ospitalității din Europa în general, impactul crizei pandemice, precum și aspectele provocatoare ale unor astfel de situații pentru întregul domeniu al ospitalității sunt explicate de Senior Lector École hôtelière de Lausanne, profesor Alain Najar, în acest interviu online.

Press room / Tue, Dec 8, 2020

 Read more 

Image for the article named Interviu cu Ray F. Iunius, CEO WEG, pentru Radio România Actualități, ‘Oameni care mișcă România’ – cu Ruxandra Săraru

Interviu cu Ray F. Iunius, CEO WEG, pentru Radio România Actualități, ‘Oameni care mișcă România’ – cu Ruxandra Săraru

Un om, cu 'O' mare, care s-a întors în România să întoarcă ce a învățat, să întoarcă cu sufletul și nu să ia, ci să aducă... este domnul profesor Ray Iunius, un nume de marcă în ceea ce privește industria ospitalității internaționale.

Interview, Press room / Thu, Nov 19, 2020

 Read more 

Image for the article named Deschiderea ohma by winsedswiss în Oradea

Deschiderea ohma by winsedswiss în Oradea

Prima generație de studenți care, după absolvire, vor obține diplome profesionale recunoscute în întreaga lume, a început cursurile la Oradea, în cadrul Academiei de Management al Ospitalității ohma by winsedswiss, singura școală din România care organizează cursuri sub licența École hôtelière de Lausanne (EHL), cea mai  prestigioasă instituție de învățământ în domeniul ospitalității la nivel mondial.

Press room / Mon, Sep 28, 2020

 Read more 

some pictures of ohma campus

no description of image found.

Follow us

 
Oradea

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Belgrade

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Abonați-vă la newsletter

pentru ultimele noastre noutăți

 

 

Newsletter:

 

winsedswiss logo

 

copyright Copyright 2021  

Website & data hosted and managed by winsedswiss education group (WEG) SA