Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Partners, supporters and collaborators

Our ohma by winsedswiss project has brought together professionals and organisations from banking, retail, healthcare, hospitality, all united and driven to sustain excellence in education.

Thanks to our partnerships and collaborations, we offer stimulating career placement in top hotels and restaurants for our students and graduates.

Strategic partners

no description of image found.

Dezvoltarea industriei locale a turismului reprezintă o prioritate de top a municipiului Oradea. De aceea, în 2015 un parteneriat public-privat a fost creat între municipalitate și principalele părți interesate din industria turismului, sub numele Visit Oradea: o organizație de management al destinației, responsabilă cu crearea unui brand de oraș și dezvoltarea unor produse turistice specifice.

no description of image found.

Suntem o companie românească cu experiență internațională. Cu mândrie vă oferim o selecție variată de produse românești. Cu profesionalism și iubire pregătim produse proaspete pentru voi. Cu mare atenție selectăm și vă oferim produse internaționale. Cu plăcere vă livrăm acasă în fiecare zi calitatea, prospețimea și ofertele fără egal de la Remarkt.ro.

no description of image found.

Supporters

no description of image found.

Companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională, Medicover România operează de peste 25 de ani, având în prezent 20 de clinici în România (București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, etc.) și trei spitale: Spitalul Medicover în București, Spitalul Pelican în Oradea și Spitalul Phoenix în Craiova. Medicover își datorează succesul unor servicii medicale la cele mai înalte standarde și unei echipe de specialiști pasionați de meseria și misiunea lor: siguranța pacienților.

no description of image found.

Expressoft Technology oferă, din 1991, servicii și soluții informatice pentru industria ospitalității (restaurante, hoteluri, magazine, cafenele, baruri, puburi, cofetarii, firme de catering, retail, patiserii) și pentru saloane de înfrumusețare, fiind cel mai prestigios brand românesc pe acest segment. Compania a colaborat până în prezent cu peste 15.000 parteneri din întreaga lume. Din 2020 operează și pe piața B2C cu platforma de food delivery 100% românească - www.LOKOFOOD.ro – care susține antreprenorii români din HoReCa.

no description of image found.

Hospitality collaborators

Associations & Federations

no description of image found.

no description of image found.

some pictures of ohma campus

no description of image found.

Follow us

 
Oradea

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Belgrade

facebook logoinstagram logolinkedin linkyoutube link

Abonați-vă la newsletter

pentru ultimele noastre noutăți

 

 

Newsletter:

 

winsedswiss logo

 

copyright Copyright 2021  

Website & data hosted and managed by winsedswiss education group (WEG) SA