Participând la acest program de diplomă, vei dobândi competențele și cunoștințele necesare pentru a activa, în condiții de deplină operativitate, în diferite funcții, în cadrul unui hotel, respectând standardele asociate unei ospitalități de primă clasă.
La finalul programului de diplomă vei reuși să înțelegi mai bine cum funcționează gestionarea unui departament hotelier.
Dacă vei absolvi toate cele trei niveluri ale programului, vei fi capabil să îți asumi roluri de supraveghere în operațiunile de Recepție și Curățenie, în cadrul sistemului de gestionare a activității de ospitalitate.
Metodologia de învățare
Modul de predare
Metodologia include o combinație de învățare bazată pe asimilare de cunoștințe și dezvoltare de abilități. Accesul la informație va fi facilitat prin intermediul unei platforme dedicate. Cunoștințele de bază obținute în format digital vor fi apoi consolidate la clasă prin activități de învățare activă, organizate de un facilitator. Ședințele practice dirijate de un profesionist hotelier într-o bucătărie-școală, restaurant, recepție de exercițiu, housekeeping și spălătorie vor transforma dobândirea competențelor, într-o activitate simplă și plăcută. De asemenea, procesele și standardele de operare vor fi distribuite digital, astfel încât să ai acces constant la acestea pentru revizuire și învățare permanentă.
(Debutant)
Avantaje
Acordarea acestui prim certificat atestă că ai abilități asociate cursului de recepționer și celui de tehnici de servire F&B, și că ai dobândit deprinderile general necesare pentru a lucra într-un hotel, dar și cunoștințe de bază despre instrumentele Office. Toate acestea vor fi consolidate în cadrul unui stagiu de practică de 3 luni.
Durata cursului
3 luni teorie și aplicații practice în campus
3 luni practică într-o unitate de producție
Condiții de înscriere
Vârsta minimă de 16 ani la începerea modulului
Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului
Dovada cunoștințelor de limba engleză
(Inițiat)
Avantaje
Odată ce ai obținut noțiuni generale despre operațiunile hoteliere, vei aborda subiecte variate din domeniul administrativ. Aceste cursuri vor fi apoi consolidate prin intermediul unui stagiu de practică de 3 luni într-un departament de specialitate.
Durata cursului
3 luni teorie și aplicații practice în campus
3 luni practică într-o unitate de producție
Condiții de înscriere
Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului
Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului
Modulul VET by EHL Foundation sau minim un an de experiență în domeniu
Dovada cunoștințelor de limba engleză
(Profesionist)
Avantaje
Vei dobândi competențele necesare pentru a-ți asuma un rol de supraveghere, de unde poți înțelege și mai bine modul general de funcționare a unui hotel, inclusiv aspecte contabile și juridice de bază. Acest program se va încheia cu un stagiu de practică de 3 luni.
Durata cursului
3 luni teorie și aplicații practice în campus
3 luni practică într-o unitate de producție
Condiții de înscriere
Vârsta minimă de 18 ani la începerea modulului
Certificat de finalizare a ciclului inferior al liceului
Modulul VET by EHL Intermediate sau minim 3-5 ani de experiență în domeniu
Dovada cunoștințelor de limba engleză
Professional Diploma
Administrație Hotelieră
Profesionist
Inițiat
Debutant
Professional Diploma
Recepție și servicii conexe cazare
Profesionist
Inițiat
Debutant
Professional Diploma
Barman, ospătar, barista, somelier
Profesionist
Inițiat
Debutant
Descoperă mai multe despre oferta educațională ohma și intră în legătură cu noi! Echipa noastră dedicată te va ghida în procesul de admitere. Încă din faza premergătoare înscrierii, experții Ohma vor fi alături de tine și îți vor oferi toate informațiile necesare despre eligibilitate, taxe și procedura de înscriere, pentru ca tu să faci cea mai inspirată alegere pentru viitorul tău!
email ohma Oradea email ohma Belgrade
Abonați-vă la newsletter
pentru ultimele noastre noutăți