Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

Ce este ohma ?

ohma by winsedswiss este promotorul excelenței educaționale în ospitalitate. Ne-am propus să formăm profesioniști de excepție combinând calitatea tradițională elvețiană cu îndrăzneala tinerilor români. Primele programe de formare profesională desfășurate sub marca ohma sunt oferite de winsedswiss education group (WEG) si licențiate EHL – cea mai prestigioasă școală hotelieră din lume. Proiectul a început sub egida parteneriatului dintre winsedswiss și orașul Oradea.

Programele ohma se adresează tuturor celor peste 16 ani care doresc să descopere fascinanta lume a ospitalității.  VET by EHL (primul program destinat domeniului ospitalității și oferit de winsedswiss sub brandul ohma) este cea mai potrivită cale spre o carieră internațională de Chef/bucătar profesionist, cofetar/patiser, chelner/ospătar, barista, somelier, manager de restaurant, recepționer sau administrator hotelier.

winsedswiss a încheiat parteneriate cu hoteluri și restaurante de renume. Indiferent de specialitatea aleasă, studenții vor avea ocazia să experimenteze ce înseamnă să lucrezi în domeniul serviciilor de lux, la standarde internaționale și vor avea șansa să devină specialiști de top în industria ospitalității. winsedswiss garantează implicarea directă în găsirea unui loc de muncă în domeniu pentru toți absolvenții programului VET by EHL.

Formatori certificați EHL

ohma by winsedswiss înseamnă acces la educație și formare de calitate în domeniul hotelurilor și restaurantelor. Instructorii noștri sunt profesioniști cu experiență, certificați EHL Advisory Services.

Servicii integrate pentru dezvoltarea carierei

Cursanții vor beneficia de servicii integrate pentru dezvoltarea carierei, furnizate de winsedswiss education group, prin intermediul ohma (divizia de formare profesională destinată industriei ospitalității) și winsedswiss talent agency, agenția de recrutare a grupului, care oferă sprijin absolvenților VET by EHL în integrarea pe piața muncii, prin identificarea de joburi și internshipuri în România și străinătate.

Campus școlar modern

Campusul școlar al Colegiului Economic „Partenie Cosma”, recent restaurat din fonduri europene și pus la dispoziție de Primăria Oradea, permite formatorilor ohma by winsedswiss să-i stimuleze pe cursanți, determinându-i să aplice cunoștințele dobândite în spații de producție și exercițiu reale, unde pot să-și perfecționeze abilitățile și să se pregătească eficient pentru  viitorul loc de muncă.

Posibilitatea de a utiliza informația dobândită pe parcursul programului într-un simulator perfect, 100% adaptat condițiilor autentice de lucru, le permite studenților ohma by winsedswiss să exceleze încă de la început.

Cursurile postliceale vor fi organizate de unitatea de învățământ Partenie Cosma, în timp ce curriculumul, instructorii, principiile pedagogice și metodologia vor fi contribuția winsedswiss education group.

Află detalii despre programele ohma!

VET by EHL

Practicarea excelenței elvețiene în serviciile ospitaliere

 

Programele universității în ospitalitate de la Lausanne formează profesioniști orientați spre excelență în servicii. VET by EHL se bazează o tehnică de învățare-predare de tip blended learning, cu accent pe componenta practică a experienței de învățare.

Absolvenții academiei în ospitalitate vor fi echipați cu toate competențele necesare pentru a evolua în lumea vibrantă și în permanent schimbare a ospitalității, oriunde în lume, indiferent de traseul profesional ales.

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

no description of image found.

index

location_on

Calea Armatei Române 1F
410087 - Oradea, Roman

call

+40 756 023 928

Let's Stay in Touch

Subscribe to our newsletter

 

Newsletter:

Follow Us

Facebook ohma Instagram  Linkdin  Youtube

copyright Copyright 2020
Website & data hosted and managed
by winsedswiss education group (WEG) SA

EN RO SR