Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)
Înapoi

Hospitality Inspires - interviu Milica Markovic


Postat pe 07/09/2020

imagine a articolului Hospitality Inspires - interviu Milica Markovic

Milica Markovic, opening General Manager al the WEEK&Urban Resort în Korea, cu o exeriență internațională vastă privind domeniul ospitalității, precum și în ceea ce privește managementul operațiunilor hoteliere și de dezvoltare, este alumnus EHL (Ecole hôtelière de Lausanne).

Milica ne dezvăluie momentele care au determinat-o, cu 16 ani în urmă, să aleagî drept carieră domeniul ospitalității. Totodată, relatările sale ne poartă prin momentele de decizie ale vieții sale profesionale, precum și beneficiile și plusurile care îi sunt oferite alegând direcția industriei de ospitalitate.

Cu încredere în forțele proprii și o atitudine de I can do it!, Milica Markovic a reușit nu doar să își atingă obiectivele țintite ale laturii profesionale, dar, mai ales să se dezvolte profesional și ca om.

 

Șansa de a călători în lumea întreagă, de a lucra și a interacționa cu diverse culturi și personalități, oportunitatea de a cunoaște și de a-și forma relații și prietenii în diferite colțuri ale lumii, de a putea aplica micro- și macro- management din pozițiile de conducere și leadership pe care le-a avut, toate acestea au format-o și au dezvoltat-o, făcând-o să fie o persoană mult mai deschisă, mai flexibilă, un adevărat om al acestei  lumi.


Înapoi

Articolul anterior

Imagine pentru articolul numit Hospitality Inspires - interviu André Mack
Hospitality Inspires - interviu André Mack

Postat pe 07/09/2020

 Citiți articolul complet 

Următorul articol

Imagine pentru articolul numit Deschiderea ohma by winsedswiss în Oradea
Deschiderea ohma by winsedswiss în Oradea

Prima generație de studenți care, după absolvire, vor obține diplome profesionale recunoscute în întreaga lume, a început cursurile la Oradea, în cadrul Academiei de Management al Ospitalității ohma by winsedswiss, singura școală din România care organizează cursuri sub licența École hôtelière de Lausanne (EHL), cea mai  prestigioasă instituție de învățământ în domeniul ospitalității la nivel mondial.

Postat pe 28/09/2020

 Citiți articolul complet 


nu a fost găsită nicio descriere a imaginii.

Abonați-vă la newsletter pentru ultimele noastre noutăți

Newsletter:

(C) Copyright 2024  

Website-ul și datele sunt găzduite și gestionate de Winsed.swiss Education Group (WEG) SA

nu a fost găsită nicio descriere a imaginii.