Continuând să navigați acest site și celelalte resurse ale domeniului si ale subdomeniilor lui winsed.swiss, ne acceptați Termenii de utilizare, Politica noastră de Confidențialitate și de asemenea folosirea anumitor cookies cu scopuri analitice, de statistică și de publicitate (dacă sunt arhivate)

nu a fost găsită nicio descriere a imaginii.

Perspective și trenduri în ospitalitate


Imagine pentru articolul numit Rețetă Desert Sărbători din partea Dianei Frome, studentă ohma București Artă Culinară

Rețetă Desert Sărbători din partea Dianei Frome, studentă ohma București Artă Culinară

Să te joci cu ingredientele, să le înțelegi, să explorezi și să bucuri oamenii prin ceea ce faci este absolut magic. Și, pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, vă propun ca rețetă de desert „Bomboanele Raffaello vegane”!

Sala de presă România / joi, 22 decembrie 2022

Imagine pentru articolul numit Ce înseamnă Ospitalitatea ALTFEL pentru Georgeta Grecu, consultant senior & trainer ohma

Ce înseamnă Ospitalitatea ALTFEL pentru Georgeta Grecu, consultant senior & trainer ohma

Georgeta Grecu a intrat în echipa winsedswiss cu o experiență de peste 25 de ani în ospitalitate. E trainer în programele de Administrare Hotelieră și Artă Culinară ale academiei ohma.  

Sala de presă România / joi, 27 octombrie 2022

Imagine pentru articolul numit Premieră: grupul educațional elvețian winsedswiss va deschide prima Academie Hotel din țară, sub licența École hôtelière de Lausanne

Premieră: grupul educațional elvețian winsedswiss va deschide prima Academie Hotel din țară, sub licența École hôtelière de Lausanne

Grupul Winsedswiss Education Group (WEG) anunță deschiderea primei Academii Hotel din România, prin dezvoltarea modelului de succes de la Oradea ohma by winsedswiss, academie de învățământ vocațional în ospitalitate, licențiată École hôtelière de Lausanne (EHL).

 

Sala de presă, Sala de presă România / miercuri, 2 iunie 2021

Imagine pentru articolul numit Mai avem oare nevoie de manageri în industria ospitalității?

Mai avem oare nevoie de manageri în industria ospitalității?

Aceasta crudă pandemie a distrus orice entuziasm pentru o industrie care nici înainte nu se bucura de o imagine extrem de nobilă pentru publicul larg. Pasiunea de a servi oameni nu îi este dată oricui. Această industrie, în care pe plan mondial lucrează unul din zece oameni, suferă acum cumplit, fiind cazul să folosească acest timp pentru a-și pune anumite întrebări esențiale.

Sala de presă, smallSelectat, Sala de presă România / marți, 6 aprilie 2021

Imagine pentru articolul numit Soft Skills, „Hospitude” și Ospitalitatea Afectivă

Soft Skills, „Hospitude” și Ospitalitatea Afectivă

Când întrebăm recrutorii operatorilor hotelieri de top, „Care este cel mai important atribut pe care ar trebui să-l aibă un tânăr absolvent al unei școli de management hotelier?”, cu toții sunt de acord că soft skill-urile se află în fruntea listei abilităților pe care trebuie să le dețină viitorii angajați. Managerii seniori ai industriei ospitalității sunt de acord. Dar din ce în ce mai mult, devenim conștienți că nu doar industria ospitalității are nevoie de aceste soft skill-uri, pentru a deveni mai competitivă și a crește calitatea serviciilor oferite, ci și alte industrii care nu se află neapărat în conexiune cu ospitalitatea. 

Sala de presă, smallSelectat, Sala de presă România / marți, 15 decembrie 2020

Imagine pentru articolul numit Modelarea viitorului ospitalității - Raportul Lausanne, Perspectiva 2030

Modelarea viitorului ospitalității - Raportul Lausanne, Perspectiva 2030

Momentele financiare provocatoare, precum cele actuale generate de pandemia COVID-19, sunt, de asemenea, o oportunitate de a face o analiză obiectivă a trecutului și de a planifica viitorul. 

Pe baza expertizei Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), „Raportul Lausanne, modelarea viitorului ospitalității - Perspectiva 2030” descrie mediul viitor al industriei hoteliere și explică interacțiunea dintre diferiții factori globali ai schimbării. 

Sala de presă, smallSelectat, Sala de presă România / miercuri, 9 decembrie 2020


nu a fost găsită nicio descriere a imaginii.

Abonați-vă la newsletter pentru ultimele noastre noutăți

Newsletter:

(C) Copyright 2024  

Website-ul și datele sunt găzduite și gestionate de Winsed.swiss Education Group (WEG) SA

nu a fost găsită nicio descriere a imaginii.